Pretraga baze radova

FORMAT

BROJ STRANA

JEZIK

seminarski, diplomski i maturski rad word

 

16

 seminarski, diplomski i maturski rad srpski

WORDUKUPNOSRPSKI

 

Seminarski, diplomski i maturski rad

6123. Pravo-Ugovor-o-konsaltingu
(prve tri strane)


seminarski,diplomski,maturski rad besplatno free download

PREUZMI CEO RAD

 

Ako Vam treba edukativni materijal bilo da je to seminarski, diplomski , maturski rad, ili powerpoint prezentacija na nasim sajtovima ce te naci sve na jednom mestu . Svi Vam pruzaju samo ime za seminarski, diplomski ili maturski rad a mi Vam dajemo da pogledate svaki rad njegov sadržaj i prve tri strane u PDF-u tako da možete tacno da odaberete pravi rad bez promasaja. Nasa baza sadrzi svaki gotov seminarski, diplomski i maturski rad koji ce Vam ikada zatrebati, možete ga skinuti i uz njegovu pomoc napraviti jedinistven i unikatan rad. Ako u bazi ne nadjete seminarski, diplomski ili matruski rad koji Vam je potreban, u svakom momentu mozete naruciti da se izradi novi potpuno unikatan seminarski, diplomski ili maturski rad na linku novi radovi. Sva pitanja i odgovore možete dobiti na našem forumu kao i besplatan seminarski, prepricane lektire, puskice i pomoc. Za bilo koji vid saradnje ili reklamiranja mozete nas kontaktirati na kontakt formi.

WWW.DIPLOMSKI-RAD.COM

 

Tagovi: seminarski, seminarski radovi, diplomski, diplomski radovi, maturski, maturski radovi, master radovi, besplatni gotovi seminarski radovi, gotovi diplomski radovi, lektire prepricane, puskice, izrada seminarskih radova, maturskih radova, diplomskih radova, skripte, seminarski radovi iz, diplomski radovi iz ...


Pregled teme :

Pod ugovorom o inzenjeringu podrazumeva se ugovor kojim se regulisu odnosi prilikom izgradnje kompletnih objekata I isporuke kompletne opreme za te objekte, kao I prenos znanja I iskustva u vezi upotrebe I funkcionisanja isporucene opreme.

Pod inzenjeringom se podrazumeva izrada investicionog programa,izrada investiciono-tehnicke dokumentacije,gradjenje objekta,nabavka opreme i stavljanje izgradjenog objekta u pogon.Ugovor o inzenjeringu se u raksi zakljucuje iskljucivo u pismenoj formi .

 

Delatnost konsltinga se sastoji u davanju ideja,izradi studija,nadzoru I rukovodjenju projekta a iskljucuje nabavku opreme ili bilo kakvo fizicko izvodjenje projekta.Delatnost konsaltinga se sastoji u obavljanju nematerijalnih cinidbi poslovnog,tehnickog, pravnog I drugog karaktera.

Pruzanje usluga konsaltinga znaci povezivanje naucnih istrazivanja I rezultata tih istrazivanja sa praksom

 

Konsalting usluge inzenjerskog tipa su prve konsalting usluge. One su u odnosu na druge konsultantske usluge najdetaljnije i najsistematicnije proucene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
bolditalicizeunderlinestrikeurlimagequoteSmileWinkLaughGrinAngrySadShockedCoolTongueKissCry
smanji | povećaj

busy