Pretraga baze radova

FORMAT

BROJ STRANA

JEZIK

seminarski, diplomski i maturski rad word

 

11

 seminarski, diplomski i maturski rad srpski

WORDUKUPNOSRPSKI

 

Seminarski, diplomski i maturski rad

12533. Ekonomija-Investiciona politika
(prve tri strane)


seminarski,diplomski,maturski rad besplatno free download

PREUZMI CEO RAD

 

Ako Vam treba edukativni materijal bilo da je to seminarski, diplomski , maturski rad, ili powerpoint prezentacija na nasim sajtovima ce te naci sve na jednom mestu . Svi Vam pruzaju samo ime za seminarski, diplomski ili maturski rad a mi Vam dajemo da pogledate svaki rad njegov sadržaj i prve tri strane u PDF-u tako da možete tacno da odaberete pravi rad bez promasaja. Nasa baza sadrzi svaki gotov seminarski, diplomski i maturski rad koji ce Vam ikada zatrebati, možete ga skinuti i uz njegovu pomoc napraviti jedinistven i unikatan rad. Ako u bazi ne nadjete seminarski, diplomski ili matruski rad koji Vam je potreban, u svakom momentu mozete naruciti da se izradi novi potpuno unikatan seminarski, diplomski ili maturski rad na linku novi radovi. Sva pitanja i odgovore možete dobiti na našem forumu kao i besplatan seminarski, prepricane lektire, puskice i pomoc. Za bilo koji vid saradnje ili reklamiranja mozete nas kontaktirati na kontakt formi.

WWW.DIPLOMSKI-RAD.COM

 

Tagovi: seminarski, seminarski radovi, diplomski, diplomski radovi, maturski, maturski radovi, master radovi, besplatni gotovi seminarski radovi, gotovi diplomski radovi, lektire prepricane, puskice, izrada seminarskih radova, maturskih radova, diplomskih radova, skripte, seminarski radovi iz, diplomski radovi iz ...


Pregled teme :

 

UVODNA RAZMATRANJA

Za ostvarivanje utvrćenog cilja, od presudne važnosti je izbor načela po kojima se radi da bi se cilj ostvario. To je upravo suština tzv. menadžmenta upravljanja. U menadžmentu upravljanja, finansijska politika se javlja kao jedan od instrumenata u ostvarivanju ukupne politike, odnosno ciljeva preduzeća. Da bi se to postiglo, mora se znati korelativna veza izmenu cilja i načela. Za konkretni cilj mora se izbrati ono načelo koje ima korelativnu vezu sa njim.

U okviru preduzeća postoji više tzv. poslovnih funkcija; nabavna, proizvodna, prodajna, finansijska, razvojna i kadrovska. Svaka od ovih funkcija ima svoju politku, koja obuhvata cilj funkcije i načela po kojima se radi da bi se cilj ostvario.

Ciljevi finansijske politike, nalaze se u domenu ostvarivanja i raspodele dobiti (profita), a načela su pravila koja se moraju poštovati da bi se cilj ostvario.

To su: finansijska stabilnost, likvidnost i rentabilnost.

Treba, međutim, istaći da nijedan sistem ili preduzeće, ne može uspešno realizovati svoje planove, bez modern organizovane finansijske funkcije i adekvatno utvrćene finansijske politike. 

 

 

 

 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
bolditalicizeunderlinestrikeurlimagequoteSmileWinkLaughGrinAngrySadShockedCoolTongueKissCry
smanji | povećaj

busy